top of page
Goed doel

Bosland ATB Challenge steunt vzw "Kleine Prins"

Door de vele inschrijvingen voor de eerste editie van onze Bosland ATB Challenge maar uiteraard ook dankzij onze gulle sponsors, waren wij als organisatie zeer verheugd dat wij op 22 mei 2019 een cheque van maar liefst € 3.000,-konden overhandigen aan "vzw Kleine Prins".

De organisatie, maar ook de mensen van "vzw Kleine Prins",

willen dan ook iedereen bedanken voor de financiële steun.

overhandiging cheque
kleine prins logo kl tr.png

Deze vzw richt zich tot gezinnen met kinderen die vóór hun achttiende jaar getroffen worden door een of andere vorm van kanker of levensbedreigende ziekte. Een team van onbezoldigde vrijwillige medewerkers staat steeds klaar. Voor een groot deel zijn dit ouders die hetzelfde hebben meegemaakt en die laten delen in wat zij aan relaties, kennis en ervaring hebben opgebouwd. “Kleine Prins” heeft reeds meer dan 500 families kunnen helpen in haar 40-jarig bestaan.

  • Elk gezin krijgt een ervaringsdeskundige begeleider, die aan huis, bij het gezin een luisterend oor biedt.

  • "Kleine Prins" kan tussenkomen voor niet terugbetaalde medische kosten gerelateerd aan de ziekte van het kind.

  • "Kleine Prins" organiseert jaarlijks een aantal activiteiten waar alle kinderen samen kunnen spelen en ouders een dag zonder zorgen kunnen samenzijn elkaar.

  • "Kleine Prins" huurt een vakantiewoning in een relatief nabijgelegen vakantiepark gedurende de 8 weken van de zomermaanden, zodat acht Kleine Prins gezinnen telkens voor een week een vakantie kunnen vieren.

 

Voor meer info : www.vzwkleineprins.be

Met dank aan onze sponsors

bottom of page